Welkom bij Ma d’r lief

Zoekt u opvang voor uw kind(eren) terwijl u werkt of studeert? Dan is de gastouderopvang van Gastouderbureau Ma d’r Lief  wat u zoekt!

Gastouderopvang is kleinschalig en informeel. Meestal vindt de opvang plaats bij de gastouder thuis, maar de opvang kan eventueel ook in uw eigen huis plaatsvinden. Er zijn tijdens de opvang niet meer dan 6 kinderen, inclusief de eigen kinderen van de gastouder. Het is vertrouwd, u zult merken dat u en uw kind al snel een persoonlijke band krijgen met uw gastouder.
Bovendien is de opvang ook flexibel. Een gastouder kan vaak op wisselende tijden opvangen. U kunt de opvangtijden, eventueel per maand of zelfs per week, in overleg met de gastouder vaststellen.

Gastouderbureau Ma d’r Lief helpt u bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Het is belangrijk dat u zich vertrouwd voelt bij de gastouder van uw kind. Daarom kunt u zelf op zoek gaan naar een gastouder, maar u kunt ook GOB Ma d’r Lief vragen een gastouder voor u te zoeken.

Gastouderopvang van Gastouderbureau Ma d’r Lief vindt u in de omgeving van Harderwijk, Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten, Elspeet, Doornspijk, ‘t Harde, Elburg, Oldebroek, Hierden, en Putten