Gastouder zoeken

Gastouderbureau Ma d’r Lief helpt u met een gastouder zoeken. Aan de hand van uw wensen gaan we kijken of wij voor u een geschikte gastouder kunnen vinden.
Het is belangrijk dat u en uw kind zich prettig voelen bij de gastouder en andersom! Als we een geschikte gastouder gevonden hebben zullen we een kennismakingsgesprek regelen om te zien of er sprake is van een wederzijds vertouwen. Mocht dit het geval zijn dan regelen we voor u de gastouderopvang.
Ook is het mogelijk dat u zelf op zoek gaat naar een gastouder in uw kennissenkring. U kunt dan denken aan ouders, buren of vrienden. Ook in 2018 kan dit nog steeds een belangrijk voordeel opleveren. Wij komen u graag uitleggen hoe dat werkt!

Gastouderbureau Ma d’r Lief brengt géén inschrijfgeld en géén extra bemiddelingskosten bij u in rekening!

Op levensbeschouwelijk gebied is Gastouderbureau Ma d’r Lief een neutraal gastouderbureau. Dat betekent echter niet dat wij geen oog hebben voor het belang hiervan. Het betekent wel dat we wederzijds respect hoog in het vaandel hebben.
Wij proberen een gastouder te vinden bij wie uw kind zich ook in dit opzicht thuis kan voelen.

Wilt u nú een gastouder zoeken? Kijk dan op onze Vraag en Aanbod pagina, om te zien welke gastouders nog plaats hebben. Dit is slechts een beperkt aantal gastouders dat aangesloten is bij GOB Ma d’r Lief. Bel of mail voor meer informatie.

Onder de knop gastouders kunt u lezen aan welke voorwaarden gastouders moeten voldoen.

Wilt u een gastouder zoeken, maar wilt u hier eerst meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

Gastouders die aangesloten zijn bij Gastouderbureau Ma d’r Lief kunt u vinden in de omgeving van Elburg, Oldebroek, Nunspeet, ‘t Harde, Harderwijk, en Putten